فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد رئیس دیوان عالی کشور: پیشرفت‌هایی که بعد از پیروزی انقلاب داشته‌ایم بر کسی پوشیده نیست دادستان کل کشور: یکی از دلایل حمله رژیم صهیونیستی به ایران اقتدار و پیشرفت ایران بود | حمایت غربی‌ها به رژیم صهیونیستی انگیزه داد عراق، میدان جنگ جدید مقاومت با آمریکا | روایت شهرآرانیوز از ناگفته‌های طرح خروج سربازان آمریکایی از عراق اسرائیل در حال برنامه‌ریزی عملیات اشغال غزه حملات شدید اسرائیل به مناطق مسکونی در شمال غزه (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) واکنش فرانسه به اتهام‌زنی نتانیاهو علیه ماکرون: شرم آور است FATF کل جبهه مقاومت را تروریستی می‌داند پزشکیان وارد بلاروس شد (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پزشکیان تاکید کرد: سیاست قطعی ایران نسبت به ارمنستان تعمیق روابط دوستانه و گسترش همکاری‌ها است آیا ادارات گرگان و گلستان در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ ایران، روسیه و چین با بازگرداندن قطعنامه‌های شورای امنیت مخالفت کردند وزیر ارتباطات: توسعه فیبر باید هم‌زمان با تأمین مودم‌های مناسب پیش برود ۵۱ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) «عین‌الاسد» تعطیل می‌شود | مستشاران نظامی آمریکا در مسیر خروج دائمی از عراق آیا ادارات ایلام در روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) تعطیل است؟ گفتگوی تلفنی پوتین با محمدبن سلمان پهپاد اسرائیلی در جنوب لبنان سقوط کرد تهدید پوتین از سوی ماکرون پزشکیان از ارمنستان عازم بلاروس شد پزشکیان با رئیس جمهور ارمنستان دیدار کرد پزشکیان: از مذاکرات صلح آذربایجان و ارمنستان حمایت می‌کنیم آیا ادارات قزوین شنبه تعطیل است؟ (یکم شهریور ۱۴۰۴) ترامپ: ۷۹ درصد دونباس متعلق به روسیه است
سرخط خبرها

امیر پوردستان: دشمن به‌دنبال مأیوس‌کردن مردم از نظام اسلامی است| در برابر نقشه‌های دشمنان هوشیار باشیم

  • کد خبر: ۱۱۶۱۶۶
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۰۸:۵۸
امیر پوردستان: دشمن به‌دنبال مأیوس‌کردن مردم از نظام اسلامی است| در برابر نقشه‌های دشمنان هوشیار باشیم
رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مأیوس کردن مردم از نظام اسلامی ایران را مهمترین هدف دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمن با بزرگ نمایی مشکلات، به دنبال آن است که مردم را نسبت به انقلاب بدبین کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان در چهارمین مراسم یادواره شهدای محله درب قائم و بزرگداشت امیران شهید کاشان، ضمن تسلیت شهادت امام محمدباقر (ع)، اظهار داشت: ملت بزرگ ایران اسلامی در دوران دفاع مقدس نشان دادند که دین دغدغه زبانشان نیست، بلکه تا عمق جانشان نفوذ کرده است.

وی عزت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران را به برکت مجاهدت‌ها و ایثارگری شهدا دانست و خاطرنشان کرد: اگر رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدا نبود، انقلاب اسلامی ایران درعرصه‌های مختلف پیروز نمی‌شد.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش به شرایط نامساعد دوران دفاع مقدس اشاره کرد و یادآور شد: در دوران دفاع مقدس علیرغم تحریم‌های اقتصادی دشمن علیه کشورمان و نداشتن تجهیزات جنگی مناسب، توانستیم بر رژیم بعث عراق پیروز شویم.

امیر سرتیپ پوردستان، با بیان اینکه شهدا خالصانه و صادقانه وارد میدان جنگ شدند، گفت: این سنت الهی است که هرکس خالصانه وارد جنگ با دشمنان اسلام شود، خداوند او را یاری می‌کند.

وی با اشاره به نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان، افزود: درست است که در دوران دفاع مقدس شرایط بسیار سخت و طاقت فرسایی داشتیم، اما امروز با توطئه‌ها و ترفند‌هایی که دشمن علیه نظام اسلامی ایران طراحی کرده، شرایط ما از زمان جنگ بسیار سخت‌تر و پیچیده‌تر شده است.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، با بیان اینکه کشورمان در حال حاضر درگیر جنگ نرم است، تصریح کرد: در دوران دفاع مقدس درگیر جنگ رو در رو و جهاد اصغر بودیم، اما امروز درگیر جنگ نرم دشمن علیه اعتقادات و باور‌های جوانان هستیم، بنابراین لازم است در برابر نقشه‌های دشمنان هوشیار باشیم.

وی توسعه و ترویج فساد، فحشا، بی بندباری و زیر سوال بردن بنیان خانواده را از اهداف دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و اظهار داشت: دشمن در جنگ نرم با شبهه افکنی، اعتقاد‌ها و باور‌های دینی جوانان کشورمان را مورد هدف قرارداده است.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران، مایوس کردن مردم از نظام اسلامی ایران را مهمترین هدف دشمن در جنگ نرم عنوان کرد و گفت: دشمن، به دنبال آن است که مردم را نسبت به انقلاب بدبین کنند.

امیرسرتیپ پوردستان، با بیان اینکه دشمن به دنبال کند کردن حرکت رو به رشد کشورمان است، خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند "هر چه که به قله نزدیکتر شویم، فشار دشمن با شیوه‌های مختلف علیه کشورمان بیشتر می‌شود".

وی به افزایش روز افزون گرایش به اسلام در کشور‌های اروپایی و آمریکایی اشاره کرد و گفت: برگزاری یادواره‌های شهدا، عزاداری‌های محرم، اعتکاف‌ها و تجمعات با شکوه سلام فرمانده، موجب شکوفایی کانون‌های نورانی جوانان برای خدمت به اسلام می‌شود.

رئیس مرکز مطالعات و تحقیقات راهبردی ارتش به شرایط سخت اقتصادی و اجتماعی اروپا و آمریکا نیز اشاره کرد و اظهار داشت: بحران مواد مخدر، پر بودن زندان‌ها، تیراندازی‌های افسارگسیخته، قتل و غارت، تبعیض نژادی، گرانی و تورم مهمترین مشکلات فعلی آمریکا است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->